Luin tuolta Neulomosta että lankavaihtoon olisi halukkaita osallistujia... Ilmeisesti haluttu idea oli sellainen että vaihdetaan jämälankoja / täysinäisiä keriä mille ei itse oli löytänyt käyttöä. Mulle vois osallistujat laittaa mailia haluaako vaihtaa villa- vai kesälankaa. Itse kyllä ajattelin ennemmin olla tuolla villalankakannalla, mutta voihan mulle mailitse laittaa että että jos esim itsellä olisi vaihtoon tarjolla esim puuvillalankoja mutta haluaisi villalankaa. Itse tulisin vaihtoon mukaan ja jos yksi halukas vaan ilmottautuu mukaan, voimmehan vaihtaa keskenämme.

Pidän tätä vaihtoa yllä nyt jonkin aikaa, jos kiinnostuneita riittää! Jaan parit heti sitä mukaa kun sopivat löytyvät. Muutama vaihto jo syntynytkin!

Vielä siis summary:
Jos lankavaihto kiinnostaa, laita kommentti osioon viestiä ja/tai mulle mailia ssmakinen@hotmail.com
Mailista tulisi käydä ilmi mitä lankaa haluaisit vaihtaa (villaa, mohairia, alpakkaa, puuvillaa, sekoitelankoja...) ja mitä lankaa itselläsi olisi tarjolla vai onko kyseessä esim sekalaisnyssäkkä ja onko keräsi uusia vai jämäkeriä. Yritän toivoiden mukaan sitten valita parit. Pääajatuksena kuitenkin olisi vaihtaa villalankoja mutta jos joiden toiveet ja tarpeet menevät yksiin niin mikäs siinä että muutakin vaihdellaan,pääasia että kaikki olisi tyytyväisiä vaihdon tuloksiin.

Määrä olisi jotain 400-500gr.  Kun saat parisi tiedot niin voithan vielä sopia määrästä  hänen kanssaan.EDIT 15.2.08 : Tällähetkellä olisi 6 paritonta... jos uusia osallistujia ei löydy niin ilmoitan jo osallistuneille mitä vaihdossa olisi ja saavat itse päättää jos jotakin niistä haluavat vaihtaa. Täysin toiveet eivät kyllä kohtaa... mutta yritetään saada edes pienet vaihdot aikaiseksi. Mukavampi tietenkin olisi jos vielä joitakin mukaan tulisi