Nyt näyttää siltä että saatais huiviporukka kasaan :)

Eli, jokainen aloittaa huivin ja tekee sillaisen 15-20cm siibaleen huivia ja lähettää henkilölle jonka tiedot lähetän sähköpostilla. Reitti on koko ajan sama eli kaikki vastaanottamasi huivit lähetetään aina samalle henkilölle. Ringissä on yhtämonta huivia liikenteessä kuin on osallistujia.

Tyyli ja lanka on vapaa. Voit kuitenkin liittää lapun huivisi mukaan jos esim et halua jotakin tiettyä väriä tai materiaalia esim allergian takia. Voit myös liittää mukaan oman mallisi ohjeen mutta seuraavan jatkajan ei ole pakko tehdä saman mallin mukaan jos ei halua. Jokainen laittaa tekemäänsä kappaleeseen lapun mukaan jossa on ainakin nimimerkki ja käytetty lanka.

Yhden siibaleen tekoaika on 2viikkoa. Jos sinulle kertyy monta vastaanotettua huivia kerralla, vältä niiden lähettämistä kerralla. Pidä lähetysten välillä ainakin pari päivää että seuraavalle ei tule paineita suorituksen suhteen ja hänen on helpompi pitää kirjaa missä järjestyksessä huivit ovat saapuneet.

Ilmoittautumisia otan vastaan 15.8. asti. Lähettäkää mulle mailia ssmakinen@hotmail.com ja mailiin yhteystietosi. Tai vaihtoehtoisesti viestiä ravelryn kautta, nimim sandymc :)