Meillä vappu kului kiltisti kotona. Likka sairastaa, eilne todettiin taas korvatulehtus ja lisäksi molemmat silmät on tulehtuneet :( Sitä tää tarhan alotus tiesi... mutta aika rennosti likka tän taas ottaa, tänään ei o kiukutellu enään yhtään kun eilen päivällä alotettiin jo lääkkeet :)

Siivottiin sitten samalla vaatehuonetta ja keräsin kaikista pusseista ja nyssäköistä käyttämättömät lankakertä... tässä kasa:

1516853.jpg

Ei mun mielestä sillee kauheen paha saldo... :D Tästä siis puuttuu vielä kaikki jämälangat ja ne mistä oon tällähetkellä tekemässä ja tai suunnittelen alkavani tekemään... Muutma lantti näihinkin on mennyt kun ajattelee että pelkästään tuolla seassa olevan kamelilankavyyhdin hinta on n. 14e 25gr :D Ja niitä on tuolla 6... se on kyllä ihanaa lankaa, en vaan raaski käyttää sitä enkä tiedä edes mitä siitä tekisin... tuolta säkistä pilkottaa myös wool sävy-lankaa ja siitä olis tarkoitus tulla liivi likalle. Kotiväkeä on 2 kerää ja niistä pitäis tehdä pitsimekko. Likalle tietty. Mutta jos nyt taas malttais mielensä hetkex eikä heti taas ostelis uusia kun seuraava palkka tulee :D

Huomenna onkin jänskä päivä... meen työhaastatteluun :)

Nyt katsomaan teho-osastoa ja syömään natchoja ja salsaa :)